Aluminium lumo carport 477x293x248 cm
Prijs: 3,275.00

Staat: Nieuw
Levering: Verzenden

Geplaatst op 14-09-2023, 13 keer bekeken.

Nieuw goedkoop modern carport lumo te koop.

De Lumo is een lichtrijke elegante constructie van aluminium en polycarbonaat die jou de bescherming en comfort biedt die je nodig hebt. Budgetvriendelijk én onderhoudsarm! Wil je liever gespaard blijven van regen en wind wanneer je je auto in- of uitstapt? Plaats je carport dan tegen je woning en blijf beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Design en afwerking.

Deze carpot met plat dak heeft een moderne en elegante uitstraling. De rechte strakke omkadering aan de buitenzijde zorgt er voor dat je de minimale buiging van het dak nauwelijks ziet. Ook alle technieken zijn esthetisch weggewerkt; zowel de schroefverbindingen van de constructie als waterafvoer zijn onzichtbaar.

Duurzame materialen.

Aluminium is een onderhoudsvriendelijk en duurzaam materiaal. Het aluminium krijgt eerst een beschermende voorbehandeling volgens de normen van Qualicoat Seaside, wat er voor zorgt dat het materiaal een sterke weerstand heeft in agressieve milieus zoals de kuststreek, industriegebieden, ...om daarna afgewerkt et worden in RAL 9004 zwart.

Massieve polycarbonaat is uitermate sterk en gaat jarenlang mee. Dit massief materiaal van 4mm dik houdt stand bij extreme weersomstandigheden. Een stevige hagelbui, vorst of hitte vormen geen probleem. De platen zijn bestand tegen sneeuwlast (50kg/m2) en zorgen ervoor dat je de ramen van je auto in de winter niet hoeft e ontdooien. Elke plaat heeft een UV-beschermlaag tegen vergeling. Je hebt de keuze tussen helder of opaal polycarbonaat. De opale versie is 20-30% lichtdoorlatend. Helder polycarbonaat is 80-90% lichtdoorlatend.

Beschikbare lengtes: 477 cm
Breedte totaal: 293 cm
Breedte doorgang: 273 cm
Hoogte totaal: 248 cm
Hoogte doorgang: 230 cm

GRATIS THUISLEVERING IN HEEL BELGIE.
Eigen plaatsingsdienst.

Maak snel een afspraak of vraag meer info via mail:   of via gsmnr. 0473/764 744.

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats Meeuwen-gruitrode, LI Advertentie op de kaart tonen