Kambalache, vriendelijke en zachtaardige galgo
Prijs: € 300,00

Geplaatst op 11-09-2019, 2 keer bekeken.

Kambalache gecastreerde reu, geboren : 23/11/2012. 

Het is in sommige landen geen pretje om een Galgo te zijn. Inmiddels weten de meesten van ons wel hoe het leven er van dit prachtige ras er meestal uitziet. Gefokt voor de jacht en aan het eind van het seizoen voor de rest van het jaar opgesloten, gedumpt of gedood. En een enkeling wordt gered: afgegeven door de politie of net op tijd uit het dodingsstation opgehaald.

Ook Kambalache zal deze weg hebben afgelegd,  misschien is hij ook mishandeld. Maar in ieder geval afgedankt na bewezen diensten. 

En toch is hij het vertrouwen in de mensen niet verloren. Hij is lief, sociaal en erg aanhankelijk naar mensen-en honden-  toe. Alsof hij alle liefkozingen die hij nooit heeft gehad, nu wil inhalen. Als iemand aan een eigen mand toe is, is het deze beauty wel. Hij heeft een groot deel van zijn leven gewerkt en geleden en weet pas sinds enige tijd hoe een 'hondenleven' ook kan zijn: spelen,slapen, geaaid worden en zachte mand.

Wie kan Kambalache het leven geven dat hij nog niet kent maar waar hij zoveel recht op heeft?

Adoptiebijdrage is voor verplichte bloedonderzoeken, entingen naar Spaanse normen, chippen, castratie of sterilisatie, paspoort en vlucht naar Nederland.

Bijkomende kosten zijn voor registratie van de chip bij de .GNaam
Telefoonnummer
Woonplaats Den Haag, ZH