Fietsaccu revisie protanium 11ah, 14.5ah en 17.5ah
Prijs: € 259,00

Staat: Nieuw
Geplaatst op 05-09-2019, 28 keer bekeken.

PRIJS INDUCATIE PROTANIUM VANAF, MET UPGRADE MOGELIJKHEID.

11Ah     €259,- incl. btw
  €305,- incl. btw
  €320,- incl. btwOok voor meer merken, type fietsaccu's kunnen we een scherpe prijs aanbieden betreft revisie. En diverse reparatie ., connector, electronica, behuizing en sloten.


OMSCHRIJVING


Revisie van een fietsaccu

Accu’s verouderen op den duur en verliezen naar verloop van tijd hun kracht. Iedereen die een fiets met trapondersteuning heeft, merkt op een gegeven moment dat de actieradius geleidelijk aan kleiner wordt. Na ongeveer drie jaar is de accu aan vervanging toe.

Revisie van de accu is een mogelijkheid om de accu weer als nieuw en vanouds te laten presteren. Bij revisie worden de oude cellen uit de accu verwijderd en vervangen door een compleet nieuwe set. In de bestaande behuizing wordt een nieuwe accu geplaatst en dat bespaart vaak tot honderden euro's.

Wij werken samen met een erkend bedrijf dat gespecialiseerd is in het reviseren van fietsaccu’s. Daardoor kunnen wij u een extra voordelige service aanbieden in de regio Flevoland en daarbuiten voor de reparatie van de meeste fietsaccu's. U kunt bij ons een accucapaciteitstest of -controle uit laten voeren (24, 36 en 48 volt).

Heeft u een fietsaccu waarvan u vermoed dat deze defect is of niet op volle capaciteit werkt, stuur dan uw fietsaccu + lader naar ons op.

neem van te voren contact of stuur een email naar met uw gegevens van de fietsaccu (merk, type en bouwjaar). U krijgt dan van ons bericht of uw accu geschikt is en wat de kosten zijn voor het reviseren.


Bij een aantal merken kunnen we tevens de elektronica vervangen, mocht deze defect zijn.


Klaar in 10 werkdagen met aflevering garantie van 2 jaar op accupakket revisie werkzaamheden.Met vriendelijke groet,


Fietsaccu Nederland onderdeel van HEBATT 
Naam
Woonplaats Urk, FL