Zeg vaarwel tegen rimpels. actie 15% korting
Prijs: € 180,05

Staat: Nieuw
Levering: Verzenden

Geplaatst op 06-12-2018, 5 keer bekeken.

Kortingsactie geldig tot 31 december 2018


Kijk je dagelijks in de spiegel op zoek naar rimpeltjes en kraaienpootjes? Wil je er graag stralend en jong uitzien? Wil je heel graag van die rimpeltjes en kraaienpootjes af? Dan kunnen wij jou helpen met deze kuur. Zeg vaarwel tegen rimpeltjes met Infinite by Forever.


Infinite is ontwikkeld op basis van aloë vera en versterkt met diverse plantenextracten. De lijn bestaat uit vier producten die perfect op elkaar zijn afgestemd. De formules helpen de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen en geven u een stralende, gehydrateerde huid.


Bij het ontwikkelen van Infinite by Forever hebben experts gebruik gemaakt van plantenextracten, die samen met de meest recente huidtechnologie, de werking van aloë niet alleen versterken maar ook aanvullen.


De Infinite formules versterken elkaar zodat u gebruik kunt maken van krachtige huidverzorging die helpt de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Ze stimuleren een egale huid en ondersteunen schoonheid van binnenuit. De producten geven u een stralende, gehydrateerde huid die er jonger uitziet en jonger aanvoelt.


Deze formule heeft zijn resultaten al meermaals bewezen bij zeer tevreden klanten en is veel goedkoper en efficiënter dan Botox behandelingen of andere behandelingen tegen rimpels.

Naam
Telefoonnummer
Woonplaats Gingelom, BE Advertentie op de kaart tonen